تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

فردا، آلوده‌ترین روز در کلان شهر تهران

فردا، آلوده‌ترین روز در کلان شهر تهران مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: شرایط آلودگی و تشدید آلاینده‌های جوی ادامه دارد و فردا آلوده‌ترین روز کلان شهر تهران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: امروز پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جوی آرام مستقر است و تنها بعد از ظهر در برخی نقاط استان هرمزگان و جزایر واقع در تنگه هرمز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

به گفته وی با گذر امواج‌ تراز میانی جو، جمعه در برخی نقاط شمال غرب، غرب و جنوب غرب استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و از اواخر وقت در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

 

او می‌گوید: شنبه گستره بارش مناطقی از شمال فارس و جنوب اصفهان را نیز در بر خواهد گرفت. در این روز در مرکز شرق و شمال شرق کشور نیز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، شمال شرق خوزستان، شرق لرستان، شمال کهگیلویه و بویراحمد و نیمه غربی چهارمحال و بختیاری بارش شدت خواهد داشت.

 

وی افزود: یکشنبه در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی دامنه البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران بارش و وزش باد رخ می‌دهد. دوشنبه در شرق سواحل دریای خزر و همچنین در برخی نقاط شمال شرق کشور ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد قابل توجه است.

 

ضیائیان اظهار کرد: از فردا تا یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد جنوبی همراه با افزایش دما و از روز دوشنبه روند کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: روند آلودگی هوا در کلان شهر‌ها به ویژه تهران همچنان ادامه دارد به طوری که فردا در تهران آلوده‌ترین روز خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار